Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

fcelka maja

21. 12. 2011 13:12
Malé upřesnění.

Čistě pro jistotu, aby si čtenáři nevykládali článek jinak, než byl míněn,  stručně shrnu, kam měl namířeno: každé malé město má svůj osobitý kolorit (to ostatně i velká), který je lehce úsměvný, ale to vůbec neznamená směšný. Malé město má navíc sousedskost a pospolitost, což je mně osobně příjemnější, než jinými vyhledávaná anonymita velkoměst.

0 0
možnosti
AP

AlesPresler

21. 12. 2011 14:42
Re: Malé upřesnění.

Konečně jste se vyjádřila tady v diskuzi, jak jste tu svoji nepodařenou slohovou práci vlastně myslela. Ale nebylo by jednodušší napsat ten text srozumitelněji, aby čtenáři pochopili, že "lesk a bída maloměsta" je oslavou vašeho nového bydliště?

0 0
možnosti
AP

AlesPresler

21. 12. 2011 10:23
Autorko, nevěřím vám ani slovo.

Kdybyste opravdu žila v Benešově, tak znáte Karla Drábka. Kdybyste opravdu žila v Benešově, tak neřeknete ani popel proti zdejší nemocnici (tajemně naznačujete, že se tam děje cosi nepěkného). Kdybyste opravdu žika v Benešově, tak napíšete, že největší škvár je zdejší Benešovský deník a hned po něm týdeník Jiskra. Kdybyste opravdu žila v Benešově, tak si toho města vážíte. Vaše předchozí štace byla asi Praha - Jižní Město, šestý panelák ve třicáté řadě druhý zprava, takže to vás holt pasuje na zasložilou metrosexuálku...

0 0
možnosti
LF

fcelka maja

21. 12. 2011 10:27
Re: Autorko, nevěřím vám ani slovo.

To jste ale opravdu úplně vedle. Zaprvé v Benešově nežiju, což píšu hned na začátku, za druhé ne že by se v nemocnici dělo něco nekalého, ale ne všechna oddělení fungují, jak by měla (a některá zase ano). Zdejší tisk pochopitelně znám, ale prohodila bych pořadí, Jiskra je možná na prvním místě. Hlavně jste ale nepochopil/a, že to město ráda mám. Příště čtěte pozorněji.

0 0
možnosti
K

kili

21. 12. 2011 8:27
Jde se na Bene

Tuším, že tohle vznikov době, kdy se ta diskotéka jmenovala "Beneshow" (tenhle šílený nápis byl na střeše toho šílenýho baráku). Takže je to jenom prostá zkratka ;-)

0 0
možnosti
K

kili

21. 12. 2011 8:27
Re: Jde se na Bene

vzniklo

0 0
možnosti
  • Počet článků 162
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1480x
Autorka je žena. Ano, je to tak.